Privacy Policy2018-05-30T19:38:26+00:00

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ “www.vaphoto.gr”

Όροι Χρήσης-Πολιτική απορρήτου

Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτυακού μας τόπου (www.vaphoto.gr) οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών μας και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους. Ειδάλλως τεκμαίρεται ότι τους αποδέχεται και παραχωρεί τη συγκατάθεσή του.

Πολιτική Χρήσης Cookies2018-05-30T17:13:13+00:00

To VAphoto.gr χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της εμπειρίας περιήγησης των αναγνωστών και την παροχή διάφορων υπηρεσιών, όπως περιγράφεται αναλυτικά στην σελίδα Πολιτική Χρήσης Cookies. Με την περιήγησή σας στον ιστότοπο www.vaphoto.gr δηλώνετε ότι αποδέχεστε την χρήση των cookies.

Προστασία προσωπικών δεδομένων2018-05-30T17:40:03+00:00

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη των Δικτυακών μας τόπων διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του Ελληνικού Δικαίου (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγει ο Δικτυακός τόπος μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας, είναι τα ακόλουθα: Ε-Mail, ονοματεπώνυμο, και τηλέφωνο.

Τα στοιχεία αυτά ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους ( με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές ), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας. Ο Δικτυακός μας τόπος διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών του.

Δικαιώματα διαχείρισης προσωπικών δεδομένων2018-05-30T17:49:30+00:00

Εάν έχετε αποστείλει μήνυμα μέσω της φόρμας, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

Άρσης  της συγκατάθεσης σας για τη χρήση κάποιων ή του συνόλου των cookies και κατ’ επέκταση για την επεξεργασία των δεδομένων σας. (Η διαδικασία αναφέρεται αναλυτικά στην σελίδα:Πολιτική Χρήσης Cookies)

Για να ασκήσετε τα ανωτέρω δικαιώματά σας μπορείτε να υποβάλετε το αίτημα σας, μέσω email στο info@vaphoto.gr. Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε για κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Προστασίας δεδομένων του VAphoto.gr ή στην δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@vaphoto.gr.

Επισκεψιμότητα2018-05-30T17:51:00+00:00

H συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων που αφορούν στην παρακολούθηση της επισκεψιμότητας του Δικτυακού μας τόπου (www.vaphoto.gr), χρησιμοποιείται για να έχουν νόημα και να αξίζουν οι επισκέψεις σας κάθε φορά που βρίσκεστε στον ιστότοπο μας.

Οι άνω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου του Δικτυακού τόπου (www.vaphoto.gr).

Το VAphoto.gr  δύναται οιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις, οι δε χρήστες / επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν τη χρήση εικάζεται ότι αποδέχονται τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις. Σε αντίθετη περίπτωση οφείλουν να απέχουν από τη χρήση/επίσκεψη του Δικτυακού μας τόπου.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το VAphoto.gr.

Αν έχετε κάποια παρατήρηση για την λειτουργικότητα του ιστότοπού μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail ή μέσω της παρεχόμενης από τον παρόντα ιστότοπο φόρμας επικοινωνίας.

error: Content is protected !!